Pink Grapefruit & Champagne Cocktail

Ingredienser:

  • • 150 ml rosvatten
  • • 1,7 dl sötningsmedel (enligt eget val)
  • • En flaska av din favoritchampagne
  • • 3 tsk agave sirap
  • • skivor av blodgrapefrukt
  • • en kvist rosmarin
  • • 1 L kolsyrat vatten

 

Tillagning:

  • • Förbered det kolsyrade vattnet: kolsyra 1 flaska kallt vatten och lägg denna, samt champagnen i kylskåpet för kylning.
  • • Lägg alla andra ingredienser i en kastrull och koka upp. Sänk värmen och reducera under ungefär 15 minuter. Ta bort från värmen och låt blandningen svalna. När sval, sila genom en fin sil och låt stå.
  • • Lägg isbitar i varje glas. Häll i champagne och kolsyrat vatten. Lägg försiktigt till blodgrapesirap i glasen och garnera med en kvist rosmarin.
  • • Tips: avnjuts bäst som en aperitif.


Redo att prova något gott?