Tropical Rum Punch

Ingredienser:

  • • 1 mango, skalad och urkärnad
  • • 1 ask skivade jordgubbar
  • • 750 ml ananasjuice
  • • 4,5 dl kokosvatten
  • • 2,25 dl ljus rom
  • • 1 dl mörk rom
  • • 4 msk agave nektar
  • • 1 apelsin, skivad
  • • 600 ml kolsyrat vatten

 

Tillagning:

  • • Förbered det kolsyrade vattnet: bubbla 1 flaska kallt vatten. Läng mango med 250 ml av ananasjuicen i en mixer och mixa tillsammans.
  • • Blanda mangomixen med 500 ml ananasjuice, kokosvatten, kolsyrat vatten, båda sorters rom och agave i en stor karaff.
  • • Smaka av och ändra om det krävs. Lägg till några skivade jordgubbar och använd även till garnering. Servera över is. Tips: lägg till färsk lime för att göra det mer spännande.


Redo att prova något gott?