HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

SodaStream - ett perfekt alternativ till läsk med socker och sockriga drycker

Längtar du alltid efter kolsyran i läskedrycker? Du är inte ensam. Även om det är allmänt känt att vattendrickande är förknippat med en hälsosam livsstil, är det många som kämpar med att räcka sig efter ett glas vatten istället för en sockrig läsk. Men ännu är det inte för sent. SodaStream ger det perfekta alternativet till söta bubbliga drycker och gör övergången till hälsosamma drycker mycket lättare och godare.

Faran i sockrig läsk är riktig

Kommersiell läsk innehåller ingredienser som är generellt farliga för vår hälsa och vårt välmående. Sockrig läsk har många kalorier och kan innehålla så mycket som 15 teskedar socker per portion och absolut inget näringsinnehåll. De innehåller även majssirap med mycket fruktos och aspartam. Resultatet: en större risk för tandproblem, viktökning, hjärtsjukdomar och ämnesomsättningsstörningar så som typ 2 diabetes. Att bara dricka en eller två läsk per dag kan öka chansen att utveckla typ 2 diabetes med enorma 25 %.

En annan fara är uttorkning. Läsk innehåller ofta koffein, en vattendrivare som ökar vår urinproduktion och därför påverkar vår möjlighet att ta upp näringsämnen.


Kolsyrat vatten som ett alternativ till sockrig läsk.

Som tur var finns det flera alternativ till sockrig läsk tillgängliga och du behöver inte leta länge för att hitta dem. Kolsyrat vatten är precis lika bubblande och roligt att dricka och det är också bra för dig. Detta är fallet eftersom denna uppfriskande dryck enbart görs genom att kombinera vatten med kolsyredioxid under tryck. Det innehåller inte några av de följande ingredienserna (som alla finns i sockrig läsk):

  • Majssirap med mycket fruktos - en form av socker som kommer från genetiskt modifierad majs
  • Artificiellt färgningsmedel - läggs till under tillverkningsprocessen för att göra drycken vackrare
  • Fosforsyra -genomskinlig och doftlös används den för att balansera ut den höga sockerhalten i läsk
  • Aspartam - ett artificiellt sötningsmedel som lurar hjärnan att tro att den får socker som gör i att man vill äta mer, vilket kan resultera i övervikt och andra mindre åtråvärda effekter.

Kolsyrat vatten innehåller:

  • Vatten - beroende på källan kan en naturlig balans av mineraler inkluderas
  • Naturliga smaker - olika vatten från olika källor innehåller olika mineraler och kan ha unika smaker. Du kan även lägga till naturliga smaker till ditt kolsyrade vatten för att göra det smakfullare.
  • Hälsosamma fördelar- Förutom att det är ett bra sätt att dricka mer vatten, kan kolsyrat vatten hjälpa till att hålla magen full längre, vilket resulterar i en mätthet som leder till viktminskning.
  • Kolsyrat vatten kan även främja sväljreflexen genom att stimulera relevanta nerver.

För att summera - kolsyrat vatten är bara vatten, men du kan lägga till dina favoritsmaker för att byta från sockrig läsk till ett hälsosammare alternativ med färre eller inga kalorier.

Introducering av SodaStream, det perfekta substitutet för läsk

SodaStreams kolsyrningsmaskin för hemmabruk kan snabbt och enkelt förvandla ditt vanliga vatten till kolsyrat vatten. Du har sedan valet att lägga till smaker för att göra en personlig dryck som passar din just din smak. SodaStreams smaker innehåller 50 % mindre socker än de flesta läskvarianterna och absolut ingen majssirap med högt fruktosinnehåll eller aspartam. Det är alltså ett mycket hälsosammare alternativ till de sockerfyllda läskedryckerna.

En variation av smaker

Med så många smakalternativ, gör SodaStream det absolut lättare att byta till sodavatten. Det finns t.o.m. klassiska smaker du kan använda dig av när du känner för kommersiella läskalternativ. Cola och Ginger Ale, samt allt där i mellan - du kan vara säker på att du hittar en klassisk smak som du kommer att älska och du kommer till sist sakna din vanliga läsk mindre och mindre.

Du bestämmer själv hur mycket, eller hur lite, smak du vill lägga till ditt vatten - vilket ger total kontroll över kalorierna och sockret (om något) du vill dricka. Börja dricka klassikerna med SodaStream och njut av det perfekta läskalternativet idag!