HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Om oss

På SodaStream anser vi att vårt jobb omfattar mer än själva produkten, och att företag måste spela en viktig roll i arbetet med att skapa positiv förändring runt om i världen. Vi har ett uppdrag att revolutionera dryckesindustrin!

Vår dröm är att hjälpa människor dricka mer vatten och leva hälsosammare liv – och samtidigt värna miljön mot de skadliga effekterna av engångsplast. .

Som det ledande företaget inom bubbelvatten i världen så har vi en unik möjlighet att göra verklig skillnad. Vår vision är att se våra kunder världen över vända engångsplastflaskorna ryggen, hålla en hälsosam vätskebalans och leva grönare liv till fullo.

Vision:

Ett globalt samhälle som kan njuta av en renare, hälsosammare planet som blivit möjlig tack vare att vi alla omfamnat enkel, rolig och ansvarsfull konsumtion.

Mission:

Revolutionera dryckesindustrin genom att inspirera till enkla, kreativa och roliga sätt att njuta av bubbeldrycker.


SodaStream's vision is to see our consumers worldwide turn their backs on disposable plastic bottles, hydrate more, and live life healthier, and to the fullest.

 

Hälsa och välmående


Varje år tillhandahåller vi 1,5 miljarder liter hembubblat vatten till miljoner familjer världen över. Våra kolsyremaskiner gör vanligt vatten roligt och njutbart att dricka, vilket har visat sig leda till en ökning av vattenkonsumtionen på 63 procent.

Vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda dig de godaste och mest lockande alternativen för en jämn vätskebalans. Vi experimenterar och lägger till roliga och populära alternativ till vårt smakutbud.

SodaStream-bubblare rapporterar att de är motiverade att dricka mer, helt enkelt för att vårt bubbelvatten och våra smaker får dem att känna att de kan njuta av ett hälsosammare alternativ.

Upptäck vårt utbudMiljöskydd


Idag leder vi en revolution mot engångsplastflaskor genom att erbjuda alla ett bättre-för dig och bättre-för-planeten-alternativ till butiksköpta drycker. För att kunna göra det följer vi de högsta internationella tillverkningsstandarderna och använder miljövänliga material i processen. .

Våra klassiska BPA-fria och diskmaskinssäkra flaskor kan återvändas i tre år, och var och en hjälper till att eliminera 3 070 engångsplastflaskor från världens hav, skogar och deponier. Våra Crystal-karaffer är gjorda av 100 procent glas och har inget sista förbrukningsdatum vilket ytterliga stödjer budskapet om återanvändning.

Genom att använda SodaStream hemma bidrar våra kunder till att minska det koldioxidavtryck som ett är resultat av den komplexa logistik som tillverkning och leverans av butiksköpt bubbelvatten kräver.

Ta reda på mer om den skillnad som SodaStream-bubblare gör  

Innovation


Vi började introducera innovativa lösningar till dryckesmarknaden år 1903 med ett system som gjorde det möjligt för konsumenter att enkelt bubbla vatten hemma.

Under det senaste århundradet har vi fortsatt att växa och förnya med en portfölj immateriella rättigheter som omfattar 65 patent och 198 varumärkesregistreringar värden över. SodaStream har vunnit dussintals internationella priser för sin marknadsföring, design och teknologiska spetskompetens

Idag finns SodaStreams kolsyresystem för hemmabruk i 46 länder och säljs i 90 000 butiker på 6 kontinenter.

 


Vi har över 100 års erfarenhet av att göra bättre bubbelvatten. Vi vet att du gillar bubblor och förstår att kolsyrade drycker som är bättre för dig enkelt kan avnjutas utan en enda engångsplastflaska.


Vi välkomnar alla att delta i vår bubbelrevolution, för tillsammans kan vi göra skillnad!