HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Allt du behöver veta om kolsyrecylindrar

Kolsyrecylindern är hjärtat i din SodaStream-maskin. Den förvarar bubblorna tills du är redo att släppa loss dem i ditt vatten, och den driver dessutom de SodaStream-maskiner som är sladdlösa.

Lär känna din kolsyrecylinder, och få tips och trix för hur du kan bubbla som ett proffs.Var kommer dina bubblor från?

 


w

 

Din SodaStream kolsyrecylinder


Sedan introduktionen av den nya aluminiumcylindern på marknaden för över 20 år sedan har SodaStream producerat över 70 miljoner kolsyrecylindrar till sina konsumenter världen över.

Som ett resultat av vår omsorgsfulla process för produktion, testning och underhåll kan vi stolt rapportera att inte en enda SodaStream-cylinder har fallerat, vilket gett oss erkännande från världens ledande tillsynsmyndigheter.Säkerhet


Vårt fantastiska säkerhetsrekord kommer från det faktum att SodaStream är den enda tillverkaren av kolsyrecylindrar av aluminium i världen som har 100 procent kontroll över varje cylinder under hela dess livstid.

Vi tror på att behandla varje cylinder som om vi skulle ta hem den och montera den i vår egen SodaStream-maskin. Det är därför vi aldrig använder underleverantörer för att tillverka, testa, fylla på eller underhålla dina kolsyrecylindrar. Varje återvunnen cylinder kommer tillbaka till SodaStreams toppmoderna tillverkningsanläggning där var och en inspekteras, testas, steriliseras, och fylls på igen med ny kolsyra av hög kvalitet.


Kvalitet


Varje cylinder är tillverkad av högkvalitativ mässing och aluminium för att säkerställa hållbarheten och maximera säkerheten. Cylinderventilerna är utformade speciellt för din SodaStream-maskin och passar perfekt, vilket hjälper din maskin att prestera med högsta möjliga effektivitet och minimera kolsyreförlust under kolsyrningsprocessen.

 


Hållbarhet


En enda kolsyrecylinder ger cirka 60 liter bubbelvatten. Vi vill också se det som att det dessutom förhindrar att 60 enliters engångsplastflaskor att hamna i vår miljö. Multiplicera det med miljontals SodaStream-bubblare världen över så har vi en rörelse – en verklig, påtaglig förändring för att hjälpa miljön – helt enkelt genom att bubbla vårt vatten hemma.


Bubblor: tips och trixKallt vatten håller bubblorna bättre. Bubblor älskar kallt vatten! För bästa resultat, sätt på korken och kyl dina fyllda flaskor i kylskåpet innan du bubblar


Förvaring av extra kolsyrecylindrar. Förvara alltid dina kolsyrecylindrar svalt och torrt, till exempel i skafferiet. Utsätt dem inte för värme, och förvara inte nära en värmekälla. Varje kolsyrecylinder är utrustad med en unik säkerhetsventil som säkert släpper ut kolsyran i det osannolika fall att trycket i kolsyrecylindern stiger.


Bubbla om ditt bubbelvatten. Om ditt bubbelvatten inte är tillräckligt bubbligt så kan du bubbla om det så mycket du vill! Men vi rekommenderar inte att du bubblar om efter att smaksättare tillsatts eftersom det kan täppa igen pipen och sänka maskinens effektivitet. Det kan också skada din SodaStream-maskin och göra garantin ogiltig.


Uppnå den perfekta mängden bubblor. En av de coolaste sakerna med din SodaStream-maskin är att du själv kan välja din favoritmängd bubblor varje gång du gör bubbelvatten.

 

Håll koll på när kolsyran börjar ta slut. Gör några snabba tester för att ta reda på om det är dags att beställa en ny cylinder.