HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Kolsyrat vatten med naturliga smaker

Försöker du bli av med ett läskberoende? Du vet säkert att du behöver dricka mer vatten, men kan inte ens tänka tanken att dricka vanligt, smaklöst, tråkigt vatten hela dagen.

Du har tur, nu finns det finns en spännande lösning. Smaksatt kolsyrat vatten är mer populärt än någonsin och det gör det lättare att drickat din dagliga rekommendation av vatten varje dag.

Nedan listar några av fördelarna med att dricka kolsyrat vatten och vad du kan förvänta dig av naturliga smaker. Vi berättar även mer om några av våra naturliga smakfavoriter för kolsyrat vatten för att hjälpa dig komma igång.


Fördelarna med kolsyrat vatten

Det finns många fördelar med att dricka mer kolsyrat vatten under dagen. Först och främst är det ett bra alternativ till läsk. De naturliga smakerna i kolsyrat vatten är väldigt lika de beroendeframkallande egenskaperna i läsk, utan de extra kalorierna eller socker. Kolsyrat vatten är även ett bra alternativ för att dricka mer vatten.

Kolsyrat vatten är precis lika bra som mineralvatten när det kommer till att dricka vatten. Våra kroppar består till 60 procent av vatten, så att dricka vatten har sina fördelar.

Dessutom innehåller kolsyrat vatten mineraler så som kalcium. Dessa drycker hjälper dig inte bara med att bli av med ditt läskberoende (samt dess otrevliga sidoeffekter), de kan även hjälpa dig att leva ett hälsosammare liv.


Vad är naturliga smaker?

När du letar efter kolsyrat vatten kommer du säkert hitta termen "naturliga smaker." Dessa smaker kommer från olika växter. Våra naturliga smaker kommer från essensen av frukt för att ge dig en smak-boost som gör att du dricker mer vatten under dagen.

Undrar du vilka naturliga smaker som är bäst? Se några av våra favoritalternativ som vi listat nedan.


De bästa naturliga smakerna för kolsyrat vatten

Om du letar efter smaksatt kolsyrat vatten rekommenderar vi att du börjar med Fruit Drops. Lägg enkelt till några droppar av din favoritsmak till ditt kolsyrade vatten. De är osötade och helt naturliga och ett bra sätt att börja på.

Alla våra Fruit Drops är helt naturliga och innehåller inga kalorier. De innehåller inte heller något socker eller sötningsmedel, så de är mycket nyttigare än sockrig läsk. Vi inkluderar inte heller något koffein eller konserveringsmedel i våra Fruit Drops.

Det ända du får är en helt naturlig fruktessens som gör ditt kolsyrade vatten mycket mer drickbart. Våra Fruit Drops kommer i följande utsökta smaker:

  • Apelsin
  • Persika
  • Citron Jordgubb
  • Grapefrukt
  • Citron Lime

Byta till SodaStream

Att byta från läsk till kolsyrat vatten är svårt nog. Varför även gör det jobbigt för din plånbok?

Våra produkter är mycket billigare än att dricka läsk eller köpa kolsyrat vatten från affären, så du kan även bespara din plånbok från besvär.

SodaStream ger dig flexibiliteten att dricka så mycket kolsyrat vatten som du vill utan att behöva oroa dig för alla hälsoproblem som det kan leda till.

Med ett stort urval smaker är vi säkra på att du kommer hitta den som passa dina smaklökar bäst. Vi tycker det är viktigt att dricka mer vatten och gör det lättare genom att erbjuda goda droppar och blandningar som kan läggas till för att göra vanligt vatten mycket mer spännande.