HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Påfyllning och utbyte av dina kolsyrecylindrar

Att återanvända dina cylindrar, vare sig det är via nätet eller i butik, är det mest kostnadseffektiva och hållbara sättet att bubbla

Varje återanvänd cylinder måste gå igenom SodaStreams trippel-kvalitets-kontroll – en noggrann steriliserings- och inspektionsprocess – innan de fylls på igen med ny kolsyra av hög kvalitet.

Genom att återanvända cylindrarna bidrar du till att hålla vår planet ren, du sparar pengar och kan njuta av att veta att din SodaStream kolsyrecylinder är det bästa och tryggaste valet för din familj. .

Byt ut och fyll på dina kolsyrecylindrar

 

Varför en SodaStream kolsyrecylinder?


  • De är designade speciellt för din SodaStream-maskin och passar perfekt vilket ger bättre bubbling och minimalt med svinn
  • De är fyllda med högkvalitativ kolsyra av den typ som används i alla traditionella kolsyrade drycker
  • Skicket är perfekt. Varje gång du byter ut din tomma cylinder genomgår den en trippel-kvalitets-kontroll med inspektion, sterilisering och påfyllning av ny kolsyra
  • De är säkra. Varje cylinder är gjord av aluminium med en ventil av mässing. Av över 70 miljoner producerade cylindrar så har ingen fallerat. Det är trygghet att lita på.

Lär dig mer om SodaStream kolsyrecylindrar

 

ha extra kolsyrecylindrar hemma 

Vanliga frågor:


1. Hur monterar jag kolsyrecylindern i min SodaStream-maskin? Det är enkelt! Kolla in vår Step-by-step Guide


2. Hur ofta måste jag byta ut min kolsyrecylinder? Din kolsyrecylinder räcker till i genomsnitt 60 liter bubbelvatten. Men hur ofta du behöver byta cylindern beror på hur mycket kolsyra du använder när du bubblar. I snitt räcker en cylinder mellan 4 och 8 veckor.


3. Vad är skillnaden mellan ett utbyte och en extra cylinder? Utbyten ersätter dina tomma cylindrar med fyllda. Med extracylindrar så att du alltid har en fylld cylinder hemma och snabbt kan byta så snart den som sitter i maskinen är tom. Vi rekommenderar att du alltid har minst en reservcylinder till hands.


 

Hittar du inte din fråga här? Besök vår supportsida för mer information https://support.sodastream.com/hc/sv