HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Kolsyrade vatten - ett hälsosamt alternativ till läsk från affären

Har du någonsin jämfört innehållsförteckningen på en läskburk med den på ett kolsyrat vatten? Du kanske blir förvånad över vad du ser. Kolsyrade vatten innehåller oftast färre kalorier, socker och tillagda ingredienser som gör dem ideala alternativ till sockrig läsk från affären.

Kolsyrat vatten blir allt mer populärt

Idag är det allt fler som letar efter ytterligare hälsosamma alternativ till sin livsstil och kolsyrat vatten är populärt - oavsett om vattnets kolsyrning ägde rum naturligt eller om kolsyredioxiden lagts till vattnet för att skapa det härliga bubblet alla vill ha.

Fördelarna är utomordentliga, rolig smak

Det finns många fördelar med att välja kolsyrade vatten över sockrig läsk, utöver den goda smaken och avsaknaden på kemikalier, tillsatser och artificiella sötningsmedel.

Det kan lugna magen. Kolsyrat vatten innehåller något som kallas natriumbikarbonat, ett mineral som kan hjälpa till att lugna en upprörd mage. Natriumbikarbonat är något du ofta hittar i många antacida- och magtabletter.

Det kan dämpa illamående.. Om du är gravid och lider av illamående kan det hjälpa dig att dricka kallt kolsyrat vatten på morgonen. Du kan även lägga till lite ingefära vilket är känt för att dämpa illamående.

Det kan underlätta viktminskning. . Om du ofta dricker kolsyrat vatten kan du känna dig mätt längre tack vare bubblorna. Det är många som faktiskt tycker kolsyrat vatten fungerar utmärkt för att mätta hungern. Du kan dock inte ersätta din måltid med endast kolsyrat vatten. Du behöver kalorier och näringsämnen från mat för att fungera och må bra.

De är bättre för plånboken.. Ännu en fördel med kolsyrat vatten är pengarna du potentiellt kan spara på matinköpen varje vecka. Jämför priset på sockrig läsk med den på kolsyrat vatten. Du kan även kolsyra ditt eget vatten hemma med SodaStream och spara ännu mer pengar.

SodaStreams kolsyremaskin för hemmabruk är enkel att använda och kommer med en CO2-cylinder och återanvändbara flaskor. Lägg bara till vatten, tryck på knappen och få gott bubblande vatten hemma. Du behöver inte använda engångsplast eller slösa pengar på läskflaskor.

Det bästa? Du kan välja mellan en variation av smaker för att göra din dryck precis så som du vill. Om du gillar den syrliga kolsmaken eller stinget från root beer har du tur. SodaStream har smak-alternativ som efterliknar dessa klassiga smaker .

Om du föredrar juicesmaker erbjuder SodaStreams Fruit Drops äpple, tranbär, ananas, kokos och många andra alternativ.

Slutgiltiga tankar

SodaStream erbjuder naturliga och hälsosamma alternativ till sockerfylld läsk och kan potentiellt spara dig upp till 100 000 kalorier varje år. Du behöver inte oroa dig för att äta tomma kalorier eller för att gå upp i vikt eftersom du väljer att dricka vatten på ett hälsosamt sätt.

SodaStream är också mycket mer kostnadseffektivt. Det kan i längden hjälpa dig dra ner på de finansiella, hälso- och välmående kostnaderna.

Med så många fördelar med att dricka kolsyrat vatten undrar du säkert varför du inte gjort det innan.