HANDLA

UPPTÄCK

KÖP CO2

Nästa generationens bubbelvattenmaskiner; DUO, ART & TERRA

Snygg och elegant design i kombination med innovation har varit viktiga inslag i skapandet av SodaStreams nya bubbelvattenmaskiner. Tack vare lanseringen av de tre nya maskinerna kommer det att vara enkelt att hitta en passande produkt för alla som vill ha en mer hållbar vardag.

Samtliga tre maskiner är designade med SodaStreams innovativa Quick Connect Cylinder-teknik, vilket gör det möjligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick istället för att behöva skruva fast den. Utöver SodaStreams innovativa teknik har fokus legat på att skapa en design som är både klassisk och elegant. De nya maskinerna Duo, Terra och Art är speciellt utvecklade för att passa alla typer av användare som vill minska sin användning av engångsplast. Med alla tre bubbelvattenmaskiner ingår även diskmaskinssäkra och BPA-fria plastflaskor.

 

SodaStream DUO

Duo är den första maskinen som kan tillsätta bubblor i både BPA-fria plastflaskor och glasflaskor. Den levereras med en elegant glasflaska som kan användas som en fin detalj på middagsbordet. Allt för att förbättra serveringen ytterligare. Maskinen har en modern industriell design som passar perfekt i alla typer av kök. Dess kompakta design gör dessutom att den enkelt får plats i kökets hyllor och skåp. Maskinen tilldelades RED DOT-priset 2021 för sin enastående produktdesign.

SodaStream Terra

 

Terra är en uppgraderad version av varumärkets bästsäljare Spirit, och här har man lagt ett ännu större fokus på användarvänligheten med en större kolsyreknapp. Maskinen kommer i en vacker design med en mix av olika texturer och matta ytor och kommer att finnas i färgerna svart och vitt.

SodaStream ART

 

Art har en snygg design som ger köket ett modernare uttryck. Det är också den enda maskinen från SodaStream som är utrustad med en spak för tillsättning av kolsyra, vilket erbjuder en ny och unik användarupplevelse. Med hjälp av spaken kan du enkelt bestämma hur mycket bubblor.